Cashless
Saldo & Refund

Coldplay is een cashless evenement. Aan de top-up punten ontvangt u een unieke Coldplay cashless kaart om op te laden. U kan ook de Payconiq by Bancontact app gebruiken om heel snel en eenvoudig waarde op uw kaart te zetten. Scan de QR-code op de kaart, voeg een bedrag toe en begeef u naar de drank- en eetstanden. De cashless kaart is geldig gedurende de 4 concertdagen indien u voor meerdere concerten tickets kocht. U kan een kaart opladen met een minimumbedrag van 1.00 euro.

Als u aan de bar een drankje bestelt, wordt er 1 euro waarborg aangerekend voor uw herbruikbare beker of 0.20 euro voor uw PET-flesje. Indien u deze na gebruik inlevert in één van de verzamelpunten, wordt de waarborg terug op uw cashless kaart gezet. Op deze manier dragen we samen bij aan een concert met zo min mogelijk afval.

Belangrijk: Na 10 augustus 2022 kan u via deze website de resterende waarde op uw cashless kaart terugvorderen. Hiervoor wordt 1 euro service fee in rekening gebracht. De periode om een terugbetaling aan te vragen loopt tem 31 augustus. Na deze datum is het niet meer mogelijk om een terugbetaling aan te vragen. De terugbetaling kan enkele weken in beslag nemen.

Cookies laten u deze website vlot gebruiken. Deze cookies verzamelen geen persoonsgegevens. Meer informatie